Αρχική Σελίδα Δραστηριότητες Εκδηλώσεις Ανακοίνωση μονοήμερης εκδρομής

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΕ ΚΑΝΤΑΝΟ-ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ

Ο Σύλλογός μας διοργανώνει μονοήμερη εκδρομή με λεωφορείο την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014 .

Για να περάσουμε μια όμορφη μέρα, με επίσης όμορφη παρέα περιδιαβαίνοντας όλοι μαζί πανέμορφες περιοχές του Νομού μας, όπως η ιστορική Κάντανος και η μαγευτική Παλαιόχωρα με τις κρυστάλλινες παραλίες της που δίκαια έχουν ονομαστεί Νύμφες του Λυβικού πελάγους. Θεωρούμε άδικο οι συγκεκριμένοι τόποι να αποτελούν πόλο έλξης για όλους τους Κρητικούς, και όχι μόνο, κάθε Σαββατοκύριακο και εμείς να μην τις απολαύσουμε ομαδικά έστω και μια φορά. Είναι και μια καλή ευκαιρία να γνωρίσετε σε μια ξεκούραστη διαδρομή το νέο Δ.Σ του Συλλόγου μας. Η ώρα αναχώρησης, η διαδρομή και οι προορισμοί της εκδρομής μας είναι οι παρακάτω:

 

  1. Αναχώρηση από το γήπεδο Νεροκούρου στις 9.00 π.μ., παραλαβή εκδρομέων από όλη την οδό Νεροκούρου μέχρι τον Καλυκά, συνέχιση της διαδρομής από Λεωφόρο Σούδας και Εθνική Οδό.
  2. Πρώτος  προορισμός η Κάντανος, όπου θα σταματήσουμε για ξεμούδιασμα, καφεδάκι και σύντομη ξενάγηση-ενημέρωση για την ηρωϊκή  ιστορία της πόλης και την ολοκληρωτική καταστροφή της από τους Ναζί.
  3. Τελικός  προορισμός η Παλαιόχωρα για μπάνιο, χαλάρωση και γεύμα.

 

Και οι δύο προορισμοί βρίσκονται σε πολύ κοντινή απόσταση μεταξύ τους, οπότε προβλέπεται μια ξεκούραστη και απολαυστική εκδρομή.

Κόστος εκδρομής: 10 ευρώ κατ’ άτομο και παιδιά κάτω των δώδεκα ετών 5 ευρώ.

Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 6956031862 και 6977840864. Φυσικά, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για τις κρατήσεις.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

 

 

web development and hosting by Hostsun Web Services