Αρχική Σελίδα Δραστηριότητες Εκδηλώσεις Βιωματικό Σεμινάριο 15 &16 Νοε 2014

Βιωματικό Σεμινάριο 15 &16 Νοε 2014

 

ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Ενίσχυσης της αυτοπεποίθησης και της αυτοεκτίμησης (15 & 16 Νοε 2014)

Το Ψυχολογικό Κέντρο Χανίων σε συνεργασία με τους Γιατρούς του Κόσμου παραρτήματος Χανιών διοργανώνουν στο Μουσείο Σχολικής Ζωής διήμερο βιωματικό σεμινάριο με θέμα:

Ενισχύσετε την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή σας και πάρετε τη ζωή στα χεριά σας.

Το σεμινάριο είναι βιωματικό και απευθύνεται σε ανθρώπους που νιώθουν ότι ο εαυτός τους, τους σαμποτάρει, σε εκείνους που έχουν κουραστεί να μένουν στην σκιά των «θέλω» τους και σε αυτούς που επιθυμούν να επενδύσουν στον πιο δυνατό σύμμαχο του ψυχισμού μας, την αυτοπεποίθηση, για να αγκαλιάσουν σφιχτά τους στόχους και τις επιδιώξεις τους.

Μεθοδολογία:

• Θεωρία-χρήση διαφανειών

• Νοητικές ασκήσεις, τροποποιημένης συνειδησιακής χαλάρωσης

• Γραπτές ασκήσεις

• Χρήση πραγματικών παραδειγμάτων

• Συζήτηση

Ημερομηνία διεξαγωγής: Σάββατο 15 Νοεμβρίου 18.00-21.00 και Κυριακή 16 Νοεμβρίου 10.00-13.30 . Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Μουσείου Σχολικής Ζωής στα Νεροκούρου. Εισηγήτρια θα είναι η κα Τσιγκάκη Δέσποινα, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας του Ψυχολογικού Κέντρου Χανίων. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας, καθώς υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων (40) λόγω του βιωματικού χαρακτήρα του σεμιναρίου. Πληροφορίες - Δηλώσεις συμμετοχής 6989447648 κ. Κατσάκης & 6977461624 κ.. Τσιγκάκη

Η Είσοδος θα είναι ελεύθερη εισφορά....

Τα χρήματα θα καλύψουν τις ανάγκες του ιατρείου Χανίων των Γιατρών του Κόσμου σε εμβόλια.

 

 

web development and hosting by Hostsun Web Services