Αρχική Σελίδα Δραστηριότητες Αποτελέσματα διαγωνισμού μαντινάδας

Αποτελέσματα διαγωνισμού μαντινάδας

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νεροκούρου θεωρεί υποχρέωση του:


1 Να ευχαριστήσει όλους όσους συμμετείχαν στον διαγωνισμό μαντινάδας που διοργάνωσε με θέμα «τον άνθρωπο και το περιβάλλον» . Δυστυχώς οι επιπτώσεις από τις παρεμβάσεις του ανθρώπου στον πλανήτη μας άρχισαν να φαίνονται . Η αλλαγή του κλίματος, το λιώσιμο των πάγων και η εμφάνιση νέων ασθενειών δεν είναι τυχαία φαινόμενα αλλά μια πραγματικότητα. Θα πρέπει λοιπόν όλοι μας να αποκτήσουμε περιβαλλοντική συνείδηση και να αγωνιστούμε ενάντια σε αυτούς που μολύνουν και καταστρέφουν το περιβάλλον. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό απέδειξε ότι η κοινωνία μας δεν μένει αδιάφορη  σε ένα τόσο μεγάλο θέμα όπως είναι το περιβάλλον .


Τα αποτελέσματα της κριτικής επιτροπής του διαγωνισμού ήσαν.


Α Πρώτο βραβείο στον Καρκανοραχάκη Αντώνη από τα Χανιά


Β Δεύτερο βραβείο στην Μαρία Σαριδάκη – Πλατανιανάκη από το Κολυμπάρι.


Γ Τρίτο Βραβείο στον Καλλιτσάκη Χρήστο από τα Χανιά.


Η βράβευση έγινε την Κυριακή 10 Αυγ. στο Δημοτικό Σχολείο Χρυσοπηγής σε μια όμορφη εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος και που περιλάμβανε εκτός των άλλων χορευτικά συγκροτήματα , ριζίτικο τραγούδι και καλή παραδοσιακή μουσική.


2 Να ενημερώσει τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου ότι ο οικονομικός απολογισμός του πολιτιστικού τριημέρου ήταν θετικός με καθαρό κέρδος 1630 €.

3 Να ευχαριστήσει: τον Δήμο Ελ. Βενιζέλου , το Σώμα εθελοντών Σαμαρειτών , τον κ. Ξηρουχάκη Θ. (χοροδιδάσκαλο) , τη Ριζίτικη Παρέα (Λαογραφικού Ομίλου), το Χορευτικό συγκρότημα «παραδοσιακή παρέα» του Στ.Τσιτσιριδάκη , τον κ. Πατεράκη Θ. και τον Σύλλογο Στιχουργών Ν. Χανίων , τον Σύλλογο Χρυσοπηγής (παραδοσιακής τέχνης), τον Μπολάκη Νίκο (για την έκθεση ψηφιδωτών) τον Αθητάκη Γιάννη , τον κόσμο και στους βουλευτές μας κ.κ.κ, Μαρκογιαννάκη Χρ. , Νικηφοράκη Στ. και Σκουλάκη Μ. που μας τίμησαν με την παρουσία τους καθώς και όλους όσους βοήθησαν.


4 Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς που μας στήριξαν οικονομικά..

ΑΝΕΚ LINES
ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
SUPER MARKET ΙΝΚΑ
ΒΙΟΧΥΜ
ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ «ΑΦΟΙ ΚΛΗΜΑΤΣΑΚΗ»
SUPER MARKET ΤΣΙΓΚΑΚΗΣ - ΝΕΡΟΚΟΥΡΟΥ
ΚΟΛΟΜΒΑΚΗΣ Α.Ε. ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
Κ. ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ ΑΣΗΜΙ – ΧΡΥΣΟΣ
ΚΟΥΤΣΟΥΚΛΑΚΗΣ – ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ & ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΑΥΤ/ΤΩΝ
ΚΑΜΠΑΚΟΣ – ΧΡΩΜΑΤΑ
STUDIO “A” 102,2 FM - ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ

5 Επίσης ενημερώνει τα μέλη του ότι διέθεσε 1000 € (τα 590 € προερχόταν από εισφορές φίλων και 410 € από το ταμείο του Συλλόγου) για να αγορασθεί ηλεκτρικός φούρνος για της ανάγκες του πνευματικού κέντρου του Αγίου Γερασίμου. Η συνολική αξία του φούρνου ήταν 2636 € και το υπόλοιπο ποσό δηλ 1636 € καταβλήθηκε από την Ενορία Εισοδίων της Θεοτόκου.

Το ΔΣ του Συλλόγου

 

 

web development and hosting by Hostsun Web Services