Αρχική Σελίδα Δραστηριότητες Εκδηλώσεις Βράβευση αριστούχων μαθητών

Βράβευση αριστούχων μαθητών


Νεροκούρου 9 Αυγ. 08


Χαιρετισμός του προέδρου

Αγαπητά παιδιά

Σήμερα με μεγάλη χαρά ο Σύλλογος μας απονέμει επαίνους διάκρισης στους μαθητές του Δημοτικού Διαμερίσματος Νεροκούρου που αρίστευσαν στο περασμένο σχολικό έτος σε Γυμνάσιο και Λύκειο της περιοχής μας. Η τιμή που σας κάνουμε σήμερα είναι μια ηθική αναγνώριση τις προσπάθεις που καταβάλατε για να πετύχετε υψηλές βαθμολογίες.
Αγαπητά μου παιδιά  ,θα πρέπει να γνωρίζετε ότι είσαστε ακόμη στην αρχή της ανηφόρας . Ο δρόμος για την δική σας Ιθάκη είναι μακρύς και ανηφορικός, δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα , ίσως να κρύβει και παγίδες ποτέ όμως δεν πρέπει να το βάζετε κάτω μετά από μια αποτυχία . Αντίθετα κάθε εμπόδιο θα πρέπει να σας οπλίζει με περισσότερη αποφασιστικότητα . Στην ζωή, θα σας συμβούλευα να βάζετε πάντα στόχους και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρετε .Με τις επιδόσεις που πετύχατε στο σχολείο κατά την περυσινή χρονιά ΄καταφέρατε να διακριθείτε σε καμιά όμως περίπτωση δεν πρέπει να αναπαυθείτε αλλά να συνεχίστε με τον ίδιο ζήλο και είμαι βέβαιος ότι στο τέλος θα δικαιωθείτε. Σας εύχομαι από καρδιάς να εκπληρώσατε όλα τα όνειρα σας .
Στους γονείς των παιδιών εύχομαι υγεία και κάθε ευτυχία και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουν να σας χαίρονται και να σας καμαρώνουν .

 

web development and hosting by Hostsun Web Services