Κόψιμο Πίτας - (7-1-08)

Χαιρετισμός προέδρου Συλλόγου
Θα ήθελα εκ μέρους του Δ Σ να σας ευχαριστήσω για την εδώ παρουσία σας να ευχηθώ στον κλήρο στους βουλευτές μας στον δήμαρχο και σε όλους σας υγεία και ευτυχία και ας ελπίζουμε ότι θα έχομε ένα δημιουργικό και χωρίς προβλήματα 2008 . Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγού μας και γενικά σε όλους αυτούς που βοήθησαν να γίνει η αποψινή εκδήλωση.
· Όπως θα γνωρίζετε πριν από λίγο καρό αναλάβαμε τις τύχες του Συλλόγου στους πέντε μήνες που είμαστε νομίζω ότι καταφέραμε αρκετά πράγματα γι’αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του Δ Σ για την άψογη και δημιουργική συνεργασία που είχαμε μέχρι τώρα. Μερικές από τις δραστηριότητες μας :
- Αναδείξαμε προβλήματα π.χ. την μόλυνση του περιβάλλοντος (ΔΕΗ)
- Κάναμε παρεμβάσεις για όφελος της τοπικής κοινωνίας.
- Οργανώσαμε Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις.
- Βοηθήσαμε συνανθρώπους μας που είχαν ανάγκη.
· Τι προγραμματίζουμε για το 2008
- Δημιουργία παιδικού Συγκροτήματος παραδοσιακών χορών
- Τράπεζα αίματος
- Να γράψουμε την ιστορία του χωριού σε CD
- Την επιβράβευση καλύτερου μαθητή σε Γυμνάσιο και σε Λύκειο.
- Θα προσπαθήσουμε να ξεκινήσουμε ένα υπαίθριο θεατράκι
- Προγραμματίζουμε πολιτιστικό 10ήμερο εντός του Αυγούστου με ομιλίες , δράσεις, εκθέσεις και εκδήλωση με καταξιωμένο καλλιτέχνη.
Ζητάμε από όλους εσάς μεγαλύτερη συμμετοχή και στήριξη για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε με επιτυχία το πρόγραμμα μας. Τα Συμβούλια μας είναι ανοικτά για όλο τα μέλη λειτουργούμε δημοκρατικά και σας περιμένουμε να μας δώσετε καινούργιες ιδέες .
Επ'ευκαιρίας θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμο που μας στηρίζει οικονομικά όλα αυτά τα χρόνια και ελπίζουμε να συνεχίσει να το κάνει.
Το Δ Σ πήρε απόφαση να τιμήσει τρία μέλη του Συλλόγου για την μέχρι σήμερα προσφορά τους . Πιστεύουμε ότι όταν ένας προσφέρει στην κοινωνία και μάλιστα αφιλοκερδώς θα πρέπει να του το αναγνωρίζουμε, κάποιος θα πρέπει να του πει ένα ευχαριστώ, εξάλλου ο σκοπός μας είναι να ενθαρρύνουμε τους νέους να έρθουν κοντά στον Σύλλογο για να δώσουν μια νέα πνοή που την χρειαζόμαστε για να προχωρήσουμε. Θα παρακαλέσω τους τιμώμενους να έρθουν να παραλάβουν τις πλακέτες τους.

Γιάννης Ανδρονικάκης


Ιδρυτικό μέλλος του Συλλόγου με μια συνεχή προσφορά 23 ετών.
Μια καθαρή αξία , ένα πολύτιμο διαμάντι που είναι πρόθυμος να δώσει και την ψυχή του για το κοινωνικό σύνολο.
Αλήθεια τι να πρωτοθυμηθώ , μαζί έχουμε περάσει πολλά . Θυμάμαι την συμμετοχή μας στο καρναβάλι της Σούδας πριν από  χρόνια . Το θέμα μας ήταν η ρύπανση του εργοστασίου της ΔΕΗ . Προσπαθούσε ένα μήνα να φτιάξει το άρμα και για να τονίσει το θέμα που ήταν η ρύπανση, έφτιαξε καπνοδόχο και την ενεργοποίησε . Όταν τελείωσε η παρέλαση των αρμάτων έτρεξα να τον βγάλω έξω από το άρμα και ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση όμως συνέχιζε να καπνίζει.
Γιάννη ήσουν πρώτος σε όλα σου , είσαι η σημαία μας σε ευχαριστούμε για ότι έχεις κάνει για τον τόπο σου.

Γιώργος Καμπάκης


Είσαι  παρόν στην ομάδα στον Σύλλογο στην εκκλησία παντού προσφέρεις με όρεξη , έχεις σθένος και δυναμική έφηβου .
Αγαπητός στους νέους . Δεν θα ξεχάσω ποτέ την χαρά που πρόσφερες πρόσφατα όταν ντυμένος Αϊ Βασίλης σκόρπισες χαμόγελα και ενθουσιασμό στους μικρούς μας φίλους .
Σε ρωτούσαν εάν έλαβες το γράμμα που σου είχαν στείλει και εσύ με δάκρυα στα μάτια τους έλεγες ότι θα απαντήσεις σε όλα.

Τα παιδιά της ΕΛΕΠΑ , παιδιά με ειδικές ανάγκες ανοιγόκλειναν το στόμα τους και σε κοίταζαν στα μάτια , σαν να θέλουν να σου πουν κάτι.
Είμαι βέβαιος ότι  ήθελαν να σου πουν ένα «μεγάλο ευχαριστώ» εκ μέρους των σου το λέμε εμείς  σήμερα.

Γιώργος Κοκολογιάννης


Ένας άνθρωπος με πολλά ψυχικά χαρίσματα.
Ένας ευαίσθητος χαρακτήρας που όποιος κι αν του ζήτησε κάτι έτρεξε να τον βοηθήσει.
Έχει δώσει πολλά στην τοπική κοινωνία . Δεν υπάρχει εκδήλωση στα Νεροκούρου που να μη έχει βοηθήσει . Είναι η ψυχή της ομάδας. Μερικές φορές μου δίνει την εντύπωση ότι κουβαλά στις πλάτες του όλο το χωριό.
Τον σέβομαι και τον τιμώ σαν άνθρωπο κι είμαι τυχερός που τον έχω φίλο.
Εύχομαι να συνεχίσει να προσφέρει, ο τόπος τον χρειάζεται.

Η σημερινή βραδιά εκτός των άλλων περιλαμβάνει και ένα αφιέρωμα στο ριζίτικο τραγούδι θα ακολουθήσει ομιλία και παρουσίαση ριζίτικων τραγουδιών από την παραδοσιακή παρέα του Λαογραφικού Ομίλου Χανίων .

Σας εύχομαι καλή διασκέδαση και να περάσουμε τον καινούριο χρόνο με χαρά και ευτυχία.
 

web development and hosting by Hostsun Web Services