Λαμπαδηδρομία 12 Σεπτ. 09

Ως γνωστό η 7η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών που τελεί υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.), και του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ξεκίνησε φέτος στις 28 Αυγούστου από την Πάτρα, για να ταξιδέψει, για μια ακόμη χρονιά, σε ολόκληρη τη χώρα .
Στις 12 Σεπτεμβρίου 2009 (18 :30)  η φλόγα του εθελοντισμού , της αγάπης και της προσφοράς έφτασε  στον τόπο μας  . Στα όρια του Δήμου μας στον Καλυκά την υποδέχθηκαν εθελοτές και παιδιά που ακολουθώντας την διαδρομή : οδός Χυσοπηγής , Μονή Χρυσοπηγής , Κόκκινο Μετόχι , Αγία Μαρίνα και πλατεία Μουρνιών που την υποδέχθησαν δημότες με επικεφαλή τον δήμαρχο κ. Κεμεσίδης Εμ. .Η "μπάντα" του Πολ. Ναυτικού  απέδωσε τις προβλεπόμενες τιμές . Ακολούθως όλοι μαζί κατευθύνθηκαν στο πνευματικό κέντρο της Ζωοδόχου Πηγής όπου άναψε ο δωμός της ελπίδας. Ακούστηκαν ομιλίες από τους εκπροσώπους των διοργανωτών σχετικά με την Εθελοντική Αιμοδοσία και τη Δωρεά Οργάνων.

Η εκδήλωση έκλεισε με το χορευτικό συγκρότημα του Στέλιου Τσιτσιριδάκη  στο τέλος υπήρχε κέρασμα όλων από μπουφέ που είχε διοργανώσει ο Δήμος Ελευθερίου Βενιζέλου .

Ευελπιστούμε  ότι η προσπάθεια αυτή θα έχει συνέχεια και δεν θα πρέπει να ξεχνούμε ποτέ ότι είναι καθήκον όλων μας να συμβάλλουμε στην προώθηση της εθελοντικής αιμοδοσίας, της δωρεάς μυελού των οστών και της δωρεάς οργάνων.

Στιγμιότυπα από την εκδήλωση:

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 


 

web development and hosting by Hostsun Web Services