Αρχική Σελίδα Δραστηριότητες Εκδηλώσεις Κόψιμο πίτας Συλλόγου 16 - 1 - 2010

Κόψιμο πίτας Συλλόγου 16 - 1 - 2010

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και εφέτος στο πνευματικό κέντρο του Αγίου Γερασίμου στα Νεροκούρου η εκδήλωση κοπής της πίτας του Συλλόγου μας . Ήταν μια ζεστή βραδιά στην οποία τιμήθηκαν οι διατελέσαντες πρόεδροι του Συλλόγου . Το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες .
Όλα τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για τις ανάγκες ανέγερσης του Ιερού Ναού Αρσενίου της περιοχής μας.

Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Περουλάκης Γ. μεταξύ των άλλων ανέφερε :

 

«Φίλες και φίλοι

Εκ μέρους του ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Νεροκούρου καλωσορίσω: τους εκπροσώπους της εκκλησίας , της αυτοδιοίκησης , τον προϊστάμενο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και όλους εσάς που μας τιμάτε με την παρουσία σας . Ας ευχηθούμε ο νέος χρόνος που ήρθε να δώσει ελπίδα και προοπτική σε όλο τον κόσμο .

Πρώτα – πρώτα να ευχαριστήσω τους χορηγούς μας και γενικά όλους αυτούς που βοήθησαν στην σημερινή εκδήλωση. Να ευχαριστήσω τον Δήμο Ελ. Βενιζέλου για την στήριξη που παρέχει στον Σύλλογο  όλα αυτά τα χρόνια .

Ποτέ δεν θα πάψω να ισχυρίζομαι ότι ο πολιτισμός είναι εθνικό κεφάλαιο έτσι θα πρέπει να τον δούμε κι έτσι νομίζω ότι θα πρέπει να τον αντιμετωπίζει η πολιτεία. Πιστεύω ότι αναζητώντας τις ρίζες μας ανακαλύπτουμε την φυσιογνωμία μας ως λαός και έτσι πιστοποιούμε την ταυτότητά μας.

Αγαπητοί μου φίλοι αναμφίβολα περνάμε μια δύσκολη περίοδο με έντονα κοινωνικά προβλήματα όπου κυριαρχούν ανασφάλειες και προβληματισμοί όμως δεν θα πρέπει να απογοητευτούμε. Υπάρχει ελπίδα αρκεί να πιστέψουμε στις ικανότητες μας και να σηκώσουμε ψηλά το κεφάλι. Εκτιμώ ότι σ’ αυτό το δύσκολο σταυροδρόμι το άρμα του πολιτισμού μπορεί να μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε τις όποιες δυσκολίες και να δούμε την ζωή από την ευχάριστη όψη.

Επ’ ευκαιρίας καλώ όλους εσάς , μα πιο πολύ τους νέους μας να έρθουν κοντά στον Σύλλογο και να ενισχύσουν εθελοντικά την προσπάθεια που ήδη γίνεται. Σας προσκαλώ να συμμετέχετε στις πολλαπλές δραστηριότητές που διοργανώνει ο Σύλλογος αξιοποιώντας δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο σας. Χρειαζόμαστε συνειδητοποιημένα άτομα που να αγαπούν τον τόπο τους.

Πιστεύω ότι όλα αυτά τα χρόνια κάτι έχουμε καταφέρει γι’ αυτό εξάλλου έχουμε μια γενικότερη αναγνώριση αλλά και αποδοχή από την σημερινή κοινωνία. Και αυτό χάρις τις προσπάθειες όλων των Διοικήσεων του Συλλόγου από ιδρύσεως του μέχρι σήμερα.

Τώρα και 25 χρόνια αγωνιζόμαστε σταθερά για να διατηρηθούν τα ήθη κι έθιμα οι παραδόσεις μας με λίγα λόγια ο πολιτισμό μας. Όλα αυτά τα χρόνια μαζί προσπαθήσαμε ,διεκδικήσαμε, παλέψαμε για ένα καλύτερο αύριο. Απόψε δε νιώθω ιδιαίτερη χαρά μα και συγκίνηση γιατί θα τιμήσουμε τους διατελέσαντες προέδρους του Συλλόγου.

Θα παρακαλούσα τους τ. προέδρους του Συλλόγου κ.κ: Αγγελάκη Γ., Χριστινάκη Γ., Βαρβαντάκη Μ., Φραντζεσκάκη Στ. , Τσουπάκη Χρ. , Χαριτάκη Στ. και Βεστάκη Γ. καθώς επίσης και τον κ. Κουμιωτάκη Μ. να έρθουν να παραλάβουν αναμνηστικές πλακέτες ως ελάχιστη τιμή αλλά και αναγνώριση των όσων έχουν προσφέρει στην πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου μας.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους συνεργάτες μου στο ΔΣ για την άψογη ομολογουμένως συνεργασία που είχαμε αυτά τα 3 χρόνια και να σας ευχηθώ:

«Ο νέος χρόνος που έρχεται χαρές πολλές να δώσει κι αν είναι λίγες του παλιού να σας τις συμπληρώσει.»

Στιγμιότυπα από την εκδήλωση:

Η ευλογία της πρωτοχρονιάτικης πίτας

 

Η κοπή της πίτας

Απονομή αναμνηστικής πλακέτας στον πρώτο πρόεδρο του Συλλόγου κ. Αγγελάκη Γ.

Απονομή αναμνηστικής πλακέτας στον τ. πρόεδρο του Συλλόγου κ. Χριστινάκη Γ.

Απονομή αναμνηστικής πλακέτας στον τ. πρόεδρο του Συλλόγου κ.Βαρβαντάκη Μ.

Απονομή αναμνηστικής πλακέτας στον τ. πρόεδρο του Συλλόγου κ.Τσουπάκη Χρ.

Απονομή αναμνηστικής πλακέτας στον τ. πρόεδρο του Συλλόγου κ. Φραντζεσκάκη Στ.

Απονομή αναμνηστικής πλακέτας στην τ. πρόεδρο του Συλλόγου κ. Βεστάκη Γ.

Απονομή αναμνηστικής πλακέτας στον  κ. Κουμιωτάκη Μ.

Τα παιδιά του Συλλόγου χορεύουν

Μεγάλη ήταν η προσέλευση των φίλων του Συλλόγου

Άποψη από την αίθουσα

Στιγμιότυπα από την βραδιά

Το κέφι δεν άργησε να φανεί.

Στιγμιότυπα από την βραδιά

 

 

web development and hosting by Hostsun Web Services