Αρχική Σελίδα Α. Ο. Ηρακλής

Α.Ο. Ηρακλής

Αγώνας παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Α.Ο. Ηρακλή

Αγώνας παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Α.Ο Ηρακλή τη 2η μέρα του Πάσχα.

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη τη 2η μέρα του Πάσχα ο καθιερωμένος πια αγώνας ποδοσφαίρου των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Α.Ο. Ηρακλή στα Νεροκούρου. Οι παλαίμαχοι πρόσφεραν πλούσιο θέαμα και πολλά γκολ, απέδειξαν ότι δεν ξέχασαν την μπάλα αφού και με βοήθεια της διαιτησίας κέρδισαν την σημερινή ομάδα του Ηρακλή με σκορ 5-4. Στην αρχή του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον αδικοχαμένο χαμό του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Θανάση Καρατζά. Μετά την λήξη του αγώνα  ακολούθησε πλούσιο γεύμα προσφορά του Πολιτιστικού Συλλόγου Νεροκούρου με τη συμμετοχή όλων των παρευρισκομένων

Στιγμιότυπα από τον αγώνα :

Η ομάδα των παλαιμάχων

Αναμνηστική φωτογραφία λίγο πριν την έναρξη του αγώνα

Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Ανδρονικάκης Γ. με μέλη του ΔΣ

Ομάδα επιλέκτων του Ηρακλή

Φάση από τον αγώνα

  

 

 

Κόψιμο πίτας Α. Ο. Ηρακλή Νεροκούρου

 

 

Αθλητικός Όμιλος Ηρακλής Νεροκούρου

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ  ΟΜΙΛΟΣ   ΗΡΑΚΛΗΣ   ΝΕΡΟΚΟΥΡΟΥ


Α. Ο. Ηρακλής (Γήπεδο Αλικιανού 28 - 11 - 09)

Είναι ένα από παλαιότερα αθλητικά σωματεία των Χανίων που ιδρύθηκε το έτος 1965 , διέκοψε τις δραστηριότητές του από το 1967 έως το 1971 και ξαναϊδρύθηκε το 1972. Από τότε μέχρι σήμερα έχει μια συνεχή παρουσία στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας αθλητικών σωματείων του Νομού και δεν είναι τυχαίο γεγονός που έχει κερδίσει την αγάπη και τον σεβασμό όχι μόνο της τοπικής κοινωνίας αλλά και όλων των Χανιωτών για την εν γένει προσφορά του στον αθλητισμό.
Μεταξύ των ιδρυτικών μελών ήσαν : Καλομοιράκης Αντ. , Πανιγυράκης Γ. , Κουκλάκης Χρ., Φατσέας Ι. , Δελάκης Ζ. , Αμαξόπουλος Σπ. , Μουτζούρης Ν. , Δρελιώζης Αθ. , Κωνσταντάκης Αντ. , Μαυρεδάκης Σπ., Κοκολογιάννης Γ., Σολάκης Εμ, Περουλάκης Μ., Βαβουλάκης Κ. κ. α. .
Η έκταση που καταλαμβάνει το γήπεδο σήμερα παραχωρήθηκε από την Γεωργική Υπηρεσία το 1966  . Το γήπεδο κατασκευάστηκε το έτος 1981 με την διαμεσολάβηση του Βασ. Πεντάρη ειδικού συμβούλου της Προεδρίας σε αθλητικά θέματα . Τοποθετήθηκε  πλαστικός τάπητας το 2004 επί Δημαρχίας κ.Πολιουδάκη Γ.

Ο Αθλητικός Όμιλος Ηρακλής είναι το αντιπροσωπευτικό σωματείο του δημοτικού διαμερίσματος Νεροκούρου. Σήμερα στις εγκαταστάσεις του αθλούνται περισσότερα από εκατό (100) παιδιά . Συμμετέχει στα πρωταθλήματα «παίδων» και «προπαίδων» που διοργανώνει η ΕΠΣ Χανίων και διαθέτει ακαδημία ποδοσφαίρου.

Oμάδες παίδων και προ-παίδων του Σωματίου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το διοικητικό Συμβούλιο είναι 9μελές και ανανεώνετε κάθε χρόνο κατά την γενική Συνέλευση Οι μέχρι σήμερα διατελέσαντες πρόεδροι: Καλομοιράκης Αντ. , Ανδρονικάκης Αντ, Παλαθούρας Μ. , Κοκολογιάννης Γ. , Παπαδερός , Ντουντουνάκης Ι.και Ανδρονικάκης Γ.
Το Σωματείο μετά από 29 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην Α΄ κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματίων Χανίων κατέκτησε για πρώτη φορά το πρωτάθλημα κατά την περίοδο 2004-2005, και κέρδισε την άνοδο του στην Δ΄ Εθνική (Περιφερειακό Κρήτης) όπου αγωνίστηκε την επόμενη χρονιά χωρίς όμως να καταφέρει να διατηρηθεί σε αυτήν την κατηγορία..

Στόχος του Σωματίου

Είναι η δημιουργία χρήσιμων ανθρώπων για την κοινωνία και άριστων αθλητών για αυτό εστιάζει την προσοχή του στο παιδί και καλλιεργεί όλα εκείνα τα στοιχεία που θα το εντάξουν στην μικρή κοινωνία της ομάδας, ώστε να μάθει να πειθαρχεί, να απαιτεί, να ανταγωνίζεται σε ευγενή πλαίσια, να υπακούει σε νόμους και να αναλαμβάνει υποχρεώσεις. Η ενασχόληση των παιδιών με τον αθλητισμό τα βοηθά μέσα από την ευγενή άμιλλα να πετύχουν το τελικό στόχο τους που δεν είναι άλλος από την καταξίωση τους στην σημερινή κοινωνία. Ο αθλητισμός είναι αυτός που δίνει δύναμη στην νεολαία μας να αντισταθεί στους σημερινούς πειρασμούς και να αποφύγει τα επικίνδυνα μονοπάτια που την οδηγούν δυστυχώς σε αδιέξοδο.

Φωτογραφία από αγώνα παλαιμάχων της ομάδας

Στιγμιότηπα από αγώνες της ομάδας.

Φάση από τον αγώνα της ομάδας μας με τον Κρητικό Αστέρα στο γήπεδο Αλικιανού στις 28 - 11- 09

Εύστοχο κτύπημα πέναλτι από τον αγώνα της ομάδας μας με τον Κρητικό Αστέρα (28 -11- 09)

 

 

 

 web development and hosting by Hostsun Web Services