Αρχική Σελίδα Σύνδεσμοι
Σύνδεσμοι
Προβολή # 
# Σύνδεσμος Επισκέψεις
1   Link   Δήμος Χανίων
Τα Χανιά είναι η δεύτερη σε μέγεθος πόλη της Κρήτης, κτισμένη στη θέση του μινωικού οικισμού "Κυδωνία".
Τα Χανιά αποτελούν σήμερα ένα δυναμικό δήμο που αναπτύσσεται με γρήγορο ρυθμό αναλαμβάνει δράσεις και επιτελεί σημαντικό έργο για το σύνολο του πληθυσμού.
Στις ενότητες που ακολουθούν παρουσιάζονται η διάρθρωση της δημοτικής αρχής, οι δημοτικές επιχειρήσεις, τα νομικά Πρόσωπα δημοσίου δικαίου καθώς και οι δράσεις και τα προγράμματα του δήμου Χανίων.
534
2   Link   Δήμος Σούδας
Ο Δήμος Σούδας μετά την συνένωση των Δήμων και Κοινοτήτων της χώρα μας με βάση το πρόγραμμα " Ιωάννης Καποδίστριας " αποτελείται από την Σούδα, τα Τσικαλαριά και την Απτέρα.

Ο νέος Δήμος Σούδας καταλαμβάνει ολόκληρο το νοτιοδυτικό τμήμα του όρμου της Σούδας διαθέτει δε ένα σύγχρονο εμπορικό και επιβατικό λιμάνι το οποίο αποτελεί τον κύριο ακτοπλοϊκό σύνδεσμο της Δυτικής Κρήτης με την υπόλοιπη Ελλάδα.
533
3   Link   Μουσείο Σχολικής Ζωής
Το Μουσείο Σχολικής Ζωής N. Χανίων ιδρύθηκε από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χανίων μετά από σχετική πρωτοβουλία και πρόταση εκπαιδευτικών και πνευματικών ανθρώπων του τόπου μας.

Η οργάνωση και διοίκηση του Μουσείου έχει ανατεθεί από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χανίων σε πενταμελή επιτροπή, η οποία συνεδριάζει τακτικά και αποφασίζει για την καλύτερη οργάνωση και λειτουργία του, καθώς επίσης και για το σχεδιασμό των περιοδικών του εκθέσεων.

Tο Μουσείο Σχολικής Ζωής επιδιώκει να εξελιχθεί σε ένα πνευματικό ίδρυμα με κύρος και βαρύτητα στα εκπαιδευτικά και παιδαγωγικά δρώμενα του χθες, του σήμερα και του αύριo.
616
4   Link   Περιφέρεια Κρήτης
576
5   Link   Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χανίων
Στόχος μας είναι η συνεχής βελτίωση της παρεχόμενης πληροφόρησης στον πολίτη, σε όλα τα ζητήματα που αφορούν στην καθημερινότητά του και στην ποιότητα ζωής στο Νομό μας.

Μέσα από τη νέα δικτυακή μας πύλη, θα μπορεί ο επισκέπτης να ενημερώνεται για τις εκδηλώσεις της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Χανίων, για τις συνεδριάσεις και τα πρακτικά του Νομαρχιακού Συμβουλίου, για τις θέσεις της Νομαρχιακής Αρχής σε σημαντικά ζητήματα, καθώς και για τα έργα που είναι σε εξέλιξη.

Επιπλέον, στοχεύουμε στην απλοποίηση και στη διαφάνεια των διαδικασιών στις συναλλαγές του πολίτη με τις Υπηρεσίες της Νομαρχίας, με τη δική σας συμμετοχή και συνεργασία.
563
6   Link   Δήμος Ελ. Βενιζέλου
Ο Δήμος Ελευθερίου Βενιζέλου ανήκει στον νομό Χανίων, έχει πληθυσμό 10.500 κατοίκους και προήλθε από τη συνένωση του Δήμου Μουρνιών και της κοινότητας Νεροκούρου. Ο Δήμος βρίσκεται στο βορειανατολικό τμήμα του νομού και καταλαμβάνει μία έκταση περίπου 18.800 στρεμμάτων.
1169
7   Link   Χανιώτικα Νέα
537
8   Link   Εφημερίδα Κήρυκας
659
9   Link   Πυξίδα της πόλης
502
10   Link   Μετεωρολογικές προγνώσεις
551
11   Link   Γενικό Νοσοκομείο Χανίων
485

web development and hosting by Hostsun Web Services